Op donderdag 13 april komt Maarten van Rossem naar de Stefanuskerk in Beilen! De bekende historicus staat garant voor een avond vol scherpe analyses, onderkoelde humor en onverwachte inzichten.

Naast historicus is Van Rossem (1943) ook schrijver en presentator. Hij schreef tientallen boeken, maakte tv-programma’s en bracht zelfs een eigen glossy uit. Als jurylid in De Slimste Mens en host van een veelbeluisterde podcast heeft hij ook veel fans gemaakt onder de jongere generaties.

Maarten van Rossem staat bekend als een wandelende bibliotheek. Met zijn nuchtere blik en grote feitenkennis weet hij ingewikkelde kwesties begrijpelijk uit te leggen. De ideale gast dus voor de Voorjaarslezing van Biblionet Drenthe!

Of je nu een doorgewinterde Maarten-fan bent of gewoon geïnteresseerd in geschiedenis en actualiteit, dit college mag je niet missen.

Kaartverkoop
Tickets voor het evenement zijn alleen te koop via het formulier hieronder. Leden van de Drentse bibliotheken kunnen het gesprek met korting bijwonen. Wees er snel bij, want vol is vol.

 Foto Maarten: Merlijn Doomernik

Voorjaarslezing 2023: Maarten van Rossem

Voorjaarslezing 2023: Maarten van Rossem

LET OP: bibliotheekleden moeten om gebruik te maken van de korting eerst inloggen en vervolgens inschrijven voor de lezing.

Details activiteit

Startdatum 13-04-2023 20:00
Einddatum 13-04-2023 22:00
Max. deelnemers 185
Sluitingsdatum 13-04-2023 15:00
Prijs per persoon € 10,- (bibliotheekleden krijgen € 2,50 korting)
Locatie Stefanuskerk, Beilen

De maximale capaciteit is bereikt, aanmelding is momenteel helaas niet mogelijk