Luisterbieb

Doe je ook mee met de kleurplaatwedstrijd van Zwembad Borghoorns en Bibliotheek Annen?

Neem een kleurplaat mee en doe je best!

Als je klaar bent met kleuren breng je de kleurplaat naar de Bibliotheek of het zwembad. Doe dit uiterlijk woensdag 4 juli!

Vrijdagmiddag 6 juli om 16:00 uur wordt in het zwembad verteld wie er allemaal een prijsje hebben gewonnen voor de mooiste kleurplaten.

Locatie: Annen

Bij BoekStart ontmoeten dreumesen, ouders, grootouders en oppas elkaar waarbij ze genieten van het voorlezen, liedjes en knutselen. BoekStart gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken, een voorsprong (op school) ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben.

De toegang is gratis en je hoeft je van tevoren niet op te geven.

Datum: 14 sept
Begintijd: 10.00 uur
Eindtijd: 11.00 uur
Locatie: Gieten
Kosten: gratis

De toegang is gratis en je hoeft je van tevoren niet op te geven.

Datum: 19 okt
Begintijd: 10.00 uur
Eindtijd: 11.00 uur
Locatie: Gieten
Kosten: gratis

De hele maand juni worden er in alle vestigingen tweedehands boeken verkocht.

Locatie: Gieten - Annen - Rolde - Gasselternijveen